Елката вo ООУ Св Климент Охридски е составена. Во рамките на Еразмус+ проектот „Училиште без пластика“, нашите ученици имаа креативен пристап за изработка на новогодишна елка. Тие искористија дрвени гајби кои вообичаено се користат за разнесување ужина, ги обоија, украсија и ги поставија пред училишната бина.

Bir Cevap Yazın

%d blogcu bunu beğendi: