Во ООУ Вера Јоциќ секоја рециклирана пластика се користи. Билјана Лазаревска ни покажа како они ги искористуваат старите пластични предмети и садење растенија за во училница во која го поминуваат поголемиот дел од нивниот ден.

 

   

.  

 


Scopri di più da Progetto Erasmus+ KA3 – Supporto per la riforma delle politiche 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abbonati per ricevere gli ultimi articoli inviati alla tua e-mail.

Rispondi

Scopri di più da Progetto Erasmus+ KA3 – Supporto per la riforma delle politiche 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abbonati ora per continuare a leggere e avere accesso all'archivio completo.

Continue reading