Еко Патролата од ООУ Вера Јоциќ во акција на чистење на училишниот двор од пластичен одпад. Под водство на Билјана Лазареска уцениците го собраа целото ѓубре од училишниот двор и го пратија на рециклирање. Ваквите акции се честа глетка во едно од поактивните амбасадор училишта за SPEM проектот. 

   

.  

 

Rispondi

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: