Еко иницијатива за зачувување на животната средина. Работилница за изработка на плакат и правила за правилно распределување на отпадот за понатамошно рециклирање, поттикнување на одговорноста и мотивираноста да се биде одговорен, рационален и економичен кон природните ресурси

 

 

   

   

.  

 


Scopri di più da Progetto Erasmus+ KA3 – Supporto per la riforma delle politiche 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abbonati per ricevere gli ultimi articoli via e-mail.

Rispondi

Scopri di più da Progetto Erasmus+ KA3 – Supporto per la riforma delle politiche 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abbonati ora per continuare a leggere e avere accesso all'archivio completo.

Continue reading