ООУ Вера Јоциќ секогаш наоѓа начин како рециклираната хартија да ја искористи во образовни цели. Под менторство на наставничката Билјана Лазареска учениците изработија авиони од рециклирана хартија на кој напишаа пораки како можеме да се справиме со хартијата што ја користиме во училиштата и како после рециклирање можеме да ја користиме повторно за изработка на прекрасни образовни помагала во случајот авиони со пораки за возрасните како и они да помогнат во зачувување на животната средина.

 

 

   

   

.  

 


Descubre más desde Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Suscríbete y recibe las últimas entradas en tu correo electrónico.

Deja un comentario

Descubre más desde Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Suscríbete ahora para seguir leyendo y obtener acceso al archivo completo.

Seguir leyendo