“Пчелата секогаш излезот го бара во светлината – никогаш во мракот”. Значењето на пчелите и нивната голема улога во природата, учениците од II A одделение при ООУ ,,Св. Климент Охридски “- Бутел заедно со нивната наставничка Даниела Пижевска преку рециклирани материјали ја преточија во една интересна приказна.


Descoperă mai multe la Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura