Еко Патролата на ООУ Вера Јоциќ заедно со Билјана Лазареска со мотото собери одбери замени пренамени.
Активно работат за да се спречи прекумерното создавање на отпад, Да се намали употребата на пластики за еднократна употребa
 
 
 
 
 
 
 
  
 

 

 

   

   

.  

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: