Еко Патролата на ООУ Вера Јоциќ заедно со Билјана Лазареска со мотото собери одбери замени пренамени.
Активно работат за да се спречи прекумерното создавање на отпад, Да се намали употребата на пластики за еднократна употребa
 
 
 
 
 
 
 
  
 

 

 

   

   

.  

 

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: