Еко Патролата на ООУ Вера Јоциќ заедно со Билјана Лазареска организираа акција за нула отпад во училиштето.
Учениците со својата посветена работа собраа различен вид на одпад и целиот тој го рециклираа на местата поставени за соодветниот одпад.
 
 
 
 
 
 

 

 

   

   

.  

 


Descubre más desde Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Suscríbete y recibe las últimas entradas en tu correo electrónico.

Deja un comentario

Descubre más desde Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Suscríbete ahora para seguir leyendo y obtener acceso al archivo completo.

Seguir leyendo