Учениците од 4a од ООУ Кирил Пејчиновиќ со наставничката Весна Бошковска ги спремија новогодишните украси и честитки на нивен оригинален начин.

Рециклирано е секогаш подобро

Deja un comentario

A %d blogueros les gusta esto: