Елката вo ООУ Св Климент Охридски е составена. Во рамките на Еразмус+ проектот „Училиште без пластика“, нашите ученици имаа креативен пристап за изработка на новогодишна елка. Тие искористија дрвени гајби кои вообичаено се користат за разнесување ужина, ги обоија, украсија и ги поставија пред училишната бина.


Descoperă mai multe la Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura