Еко иницијатива за зачувување на животната средина. Работилница за изработка на плакат и правила за правилно распределување на отпадот за понатамошно рециклирање, поттикнување на одговорноста и мотивираноста да се биде одговорен, рационален и економичен кон природните ресурси

 

 

   

   

.  

 

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Erasmus+ Project KA3 – Support for Policy Reform 21506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura