Еко иницијатива за зачувување на животната средина. Работилница за изработка на плакат и правила за правилно распределување на отпадот за понатамошно рециклирање, поттикнување на одговорноста и мотивираноста да се биде одговорен, рационален и економичен кон природните ресурси

 

 

   

   

.  

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: